Contact

Sailing România este o școală acreditată de International Yacht Training (IYT), entitate internațională care emite certificatele de navigație cu cea mai mare recunoaștere la nivel mondial. Certificatele emise de către IYT sunt valide in 25 țări, fiind astfel lideri mondiali în domeniul cursurilor de navigație.

International Yacht Training (IYT)

IYT este o academie de studii maritime acreditată de Agenția Maritimă și de Coastă Britanică (MCA), de US Coastguard (USCG), precum și de alte agenții guvernamentale din lume. IYT are cel mai mare număr de cursuri maritime agreate de către agenții naționale. Aceste cursuri sunt predate prin intermediul școlilor și agenților acreditați de către IYT. Tot mai multe agenții maritime naționale recunosc autoritatea IYT în acest domeniu.

Sailing România

Sailing România este prima școală acreditată de IYT in România. Incepand din 2011, Sailing Romania oferă celor interesați ocazia de a-si îndeplini visul de a naviga. Cursurile teoretice au loc fie în Brașov, fie chiar la bordul ambarcațiunii, iar practica se face în Marea Egee, Marea Mediterană sau Marea Adriatică.

Sailing România
Str. Sitei 60, Ap. 4
Brasov
Email: contact [at] sailingromania.ro
Tel.: +40-722-223-063
CONTACT ME