Cursul de acostare este adresat celor care au deja o experienta minima, insa vor sa devina mai increzatori in momentul opririi la tarm. Scopul cursului este acela de a iti da siguranta la ancorare si acostare, atat tie ca si skipper, cat si echipei tale.

Timp de 3 zile vei invata:
Cum sa iti alegi locul de anorare/acostare
Cum sa intri intr-un port/marina (proceduri)
Acostarea cu pupa
Acostarea cu prova
Debarcare echipajului
Acostarea langa un alt yacht
Intrarea la cheiul de alimentare cu motorina
Tehnici de intrare si iesire din port/marina
Preluarea franghiilor de acostare de pe tarm
Ancorarea in diverse situatii
Acostarea laterala

Cursul se va finaliza cu doua zile de regata. In aceste doua zile vei avea ocazia sa te familiarizezi cu atmosfera regatelor mediteraneene. Vei fi parte al unui echipaj de regata pe o barca inscrisa intr-una din etapele regatelor de iarna din Marmaris sau Bodrum.

PE SCURT

Experiență solicitată la data înscrierii minima; dovada ca ati mai avut iesiri pe mare.
Nu solicitam dovada vreunei certificari.
Durata cursului 5 zile (de miercuri pana duminica)
Programul este legat de regatele de iarna. Pentru a afla programul anual va rugam sa completati formularul de inscriere de pe homepage.
Locația Marmaris sau Bodrum (Turcia)
Preț (euro)
plătibili în lei la cursul zilei
120 Euro/zi/cursant

Pretul include: cazare la bordul barcii, cursul de docking training, locul in echipa de regata, asternuturi + curatenia finala, jurnalul de tranzit, taxe de marina, motorina, taxe IRC

Modalitatea de plata: 50% in momentul rezervarii, 50% cu 30 zile inaintea regatei. Pentru anulari cu minim 29 zile inainte de imbarcare se percepe o taxa de 100 de euro; pentru anulari cu mai putin de 29 de zile inainte de inceperea cursului se va percepe o taxa egala cu 50% din valoarea cursului.